Isabella

le soir

Publicerad 2011-09-10 00:52:15 i SP-Europa Paris 2011,

en stor del av kvällen har spenderats på trappan vid Sacré Coeur! Ett av mina absolut favorit ställen här i Paris med den absolut finaste utsikten! Det spelades musik och vi pratade med både den ena och den andra! Underbart! Måste bara tillägga att jag helt smälter för killar som kan spela gitarr och sjunga! och andra vill säga... (vem sa att det inte finns snygga fransmän?!) 

Senare åkte vi vidare till Saint Lazare för att äta! Nära och bra till tåget hem eller ja, till Colombes.
och till sist..
här i Paris är det franska som gäller! Överallt! Så när två blonda tjejer på tåget hem pratar ganska högt på svenska om kvällens händelser antar man att ingen förstår! Som ni kanske vet är fransmän experter på att stirra och prata med framförallt oss blonda! de gör det inte diskret heller! här vänder man hela huvudet för att få en närmare titt! i alla fall... ingen kan ju kunna svenska på ett tåg på väg till Colombes vid elva tiden på kvällen. Men vad fel man kan ha! Efter lite olämpliga kommentarer som "herregud, vad han stirrar" och "han glor ju". Det kan även ha kommit upp ordet creep i det hela. och då! "Hej kommer ni från Sverige?" oups! En fransman som kan svenska. Hur stor är chansen?

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-09-10 10:48:42

haha fan vad kuuul :D btw så kan det ha varit jag som har sagt att det inte finns snygga fransmän ;) guess i was wrong ;) miss you <3

Postat av: Linnea

Publicerad 2011-09-10 23:32:33

haha jag sade kanske det..., men Bella du vet att om du ska överbevisa mig behöver du bildbevis!;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela