Isabella

update

Publicerad 2011-10-27 08:32:37 i SP-Europa Paris 2011,

Okej, nu är det dags för en uppdatering här på bloggen. Tiden går så snabbt här ska ni veta, hinner inte med hälften av allt jag vill. I alla fall, förra veckan var syster här. Supermysigt med både shopping, mat, sevärdigheter och allt annat vi hann med. Underbara Linnea var också på besök vilket var mycket trevligt. Allt som allt en mycket lyckad vecka med ett mycket mycket bra avslut på sacre coeur..

Denna vecka har bestått av prov och plugg. I tisdags var det mat och prat hemma hos Linn och igår friluftsdag i Saint germain en laye. Härlig dag med träning, god mat och lite eftermiddagsplugg hos Sofia.

Igår ville min värdsyster se på Pinocchio. Riktigt mysigt tills dumma jag somnar och missar halva filmen. Vill tilläga att den var på franska. Men som sagt, jag somnade. Lärde mig kanske inte jättemycket..

Kan passa på att nämna att jag ska åka med min värdfamilj till sydvästra Frankrike någonstans imorgon. Har ingen blekaste aning vad jag ger mig in på, då värdmamman ständigt tror att jag ska bli uttråkad. Men tydligen är det släkt och vänner vi ska besöka, mata fåglarna, se på slott, promenera och gå på en stor halloweenfest på måndag. Det ska bli spännande.
Kommentarer

Postat av: Linneaborilondonhejsisisisi

Publicerad 2011-10-28 00:08:03

åååh saknar dig redan vännen!! (klarade dock av avskedet lite bättre denna gången än förra, hehe...) underbart att hälsa på dig, ha det bäst nu med la familia, snacka mkt franska;) vi hörs på Skype! puss hunny! (hahah låter nästan som Hani ju, och på tal om det - ha det bättre kul!!)<3

Postat av: Linnea(madrid)

Publicerad 2011-10-28 21:15:43

Trevligt med en uppdatering här på bloggen! mer sånt! <3

Postat av: Linnea:):)

Publicerad 2011-11-03 01:06:52

sv. Bella, klart du är värd det!<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela