Isabella

update

Publicerad 2011-10-27 08:32:37 i SP-Europa Paris 2011,

Okej, nu är det dags för en uppdatering här på bloggen. Tiden går så snabbt här ska ni veta, hinner inte med hälften av allt jag vill. I alla fall, förra veckan var syster här. Supermysigt med både shopping, mat, sevärdigheter och allt annat vi hann med. Underbara Linnea var också på besök vilket var mycket trevligt. Allt som allt en mycket lyckad vecka med ett mycket mycket bra avslut på sacre coeur..

Denna vecka har bestått av prov och plugg. I tisdags var det mat och prat hemma hos Linn och igår friluftsdag i Saint germain en laye. Härlig dag med träning, god mat och lite eftermiddagsplugg hos Sofia.

Igår ville min värdsyster se på Pinocchio. Riktigt mysigt tills dumma jag somnar och missar halva filmen. Vill tilläga att den var på franska. Men som sagt, jag somnade. Lärde mig kanske inte jättemycket..

Kan passa på att nämna att jag ska åka med min värdfamilj till sydvästra Frankrike någonstans imorgon. Har ingen blekaste aning vad jag ger mig in på, då värdmamman ständigt tror att jag ska bli uttråkad. Men tydligen är det släkt och vänner vi ska besöka, mata fåglarna, se på slott, promenera och gå på en stor halloweenfest på måndag. Det ska bli spännande.
det är bokat!

Publicerad 2011-10-13 00:40:36 i SP-Europa Paris 2011,

ytterligare en av systrarna Månsson kommer snart att befinna sig i Paris. Elise kommer hit på tisdag! ska bli så roligt. ska börja planera in ett schema för allt som måste göras!! måste ju visa runt i min nya hemstad! plus att min kära londonbo Linnea kommer hit nästa fredag. Nästa vecka ser lovande ut. Jag längtar!

jag stannar nog här

Publicerad 2011-10-05 22:51:10 i SP-Europa Paris 2011,

har aldrig riktigt tid att blogga känns det som. går i skolan varje dag och om man inte åker hem för att plugga är det in och upptäcka Paris eller umgås med värdfamiljen. det är alltid något nytt och ibland är det jobbigt. men jag klagar inte. allt är så mycket bättre här i Paris ändå. en termin är för lite.

ce week-end

Publicerad 2011-10-02 22:53:36 i SP-Europa Paris 2011,

helgen har varit händelserik. disneyland i fredags följt av en shoppingrunda i lördags och ut i Paris på kvällen, Nuit blanche, enligt wikipedia - betyder ungefär "natt då man aldrig går och lägger sig". Mycket folk ska ni veta! Idag har jag varit trött. riktigt trött.
jag har insett att jag inte är lika mycket av en paparazzi längre. plus att jag är alldeles för trött för att lägga upp fler bilder. Bonne nuit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela