Isabella

le seize novembre

Publicerad 2011-11-16 23:22:28 i SP-Europa Paris 2011,

tjo! efter skolan blev det snabb fika med Josse, Maxine och Linn i Neuilly. Därefter hade de två snygga flickorna idrott och vi andra två mötte upp Sofia. Vi drog till Champs Elysées och vips som det var satt vi i biosalongen och väntade spänt på Breaking Dawn! herregud ni. Den var bra! Ska se den på fredag igen antar jag då den andra halvan inte var med idag. Imorgon ska vi till Versailles! Titta på slottet. Det är grejer ska ni veta! För övrigt ignorerar jag lite att det idag endast är en månad kvar till hemfärden. Tiden har gått för fort. Jag är inte färdig med Paris! Långt ifrån. Min lista har många punkter kvar. Jag vill lära mig mer franska. Jag vill strosa runt mer i Paris. Jag vill åka upp i eiffeltornet. Jag vill shoppa mer. Jag vill äta ännu mer pain au chocolat. Ni anar inte så mycker mer jag vill göra. Jag vill stanna. I alla fall ett tag till. Sen vill jag tillbaka. Jag ska tillbaka.        

tacos

Publicerad 2011-11-12 09:18:38 i SP-Europa Paris 2011,

igår shoppade vi på la défense. luciaträning därefter på médéric. Lite shopping igen och till sist en myskväll hemma hos josse med tacos! Idag var det återigen luciaträning plus lite sacre coeur och ikväll ska vi ut i Paris. Bisous!

myberry

Publicerad 2011-11-10 19:53:33 i SP-Europa Paris 2011,


detta är grejer ska ni veta! riktigt smarigt. Efter skolan idag blev det en tripp till le Marais för att strosa runt, lite shopping på det, godaste kaffet hittills och sedan myberry! Imorgon är vi lediga vilket ska bli så härligt! men ska ändå försöka gå upp i hyfsad tid för att hinna med ytterligare lite shopping innan Lucia träningen drar igång. Bonne soirée!

starbucks

Publicerad 2011-11-08 22:54:10 i SP-Europa Paris 2011,

efter skolan idag var det fika på Starbucks. mysfaktor på högsta nivå! Julstämningen börjar också komma till Paris - jullåtar, julbelysning och förberedelser inför julmarknader. très sympa!   

my little paris

Publicerad 2011-11-06 23:20:14 i SP-Europa Paris 2011,

då har mamma och pappa åkt tillbaka till Sverige och jag är tillbaka i Colombes. Har varit supermysiga dagar och vi har hunnit med både det ena och det andra. Mycket god mat har det blivit på mysiga caféer och restauranger, lite måsten som champs élysées, notre dame osv. Annars har vi mest strosat omkring i denna underbara stad.Carennac

Publicerad 2011-11-03 19:22:40 i SP-Europa Paris 2011,

mycket har hänt. Jag har varit med min värdfamilj på semester i Carennac, en liten liten by i sydvästra frankrike. Riktigt trevligt med alla dessa släktingar! Kommer dock inte ihåg namnet på hälften av dem. Men mycket hann vi med bl.a. långa promenader, picknick, mycket fina utsikter, halloweenfest, droppstensgrotta osv osv. Och så självklart långa middagar med hela släkten. Riktigt god mat med förrätt (ibland två), huvudrätt, ostar och till sist dessert. Släkten bestod av många små människor och därmed mycket spel och lek. Mycket franska också. Det är svårt men kul. Fyllde år i tisdags också. 17 bast nu. jahopp.
Så efter sex dagar med familjen blev det att snabbt packa om för att träffa den andra familjen. min familj. dock bara mina päron. Nu är det hotell som gäller i tre dagar till med god frukost och så klart mamma och pappa. riktigt mysigt!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela